fbpx

СЪЗДАЙТЕ ПРОФИЛ

Екип

Кои сме ние?

Ние сме млади по дух българи, обединени от желанието да да предложим качествени и изключително вкусни продукти на всички, които обръщат внимание на това, което консумират. Събра ни любовта към спорта и мечтата ни е да ви помогнем да водите здравословен начин на живот без да се лишавате от любимите си храни!

Имало едно време…

В света на фитнес храненето, пръв започва Венци, който открива заведение с такава концепция във Варна през 2016г. След това се мести в София и пренася цялата идея в едно малко ресторантче с името “Arny Steak” в Студентски град, което веднага става хит!

След година, той среща любовта на живота си Елица – кулинар по душа и една от първите състезателки по “Фитнес Бикини” в България. Още в началото на връзката им, при едно романтично пътуване до Испания те попадат случайно на хранителен продукт, който се предлага пакетиран в търговската мрежа и ги заинтригува – интересно поднесен и известен като „здравословни палачинки от полезно брашно“. Тръгват си от Испания с мисълта, че тази идея може да се пресъздаде и обогати и в България. В заведението на Венци вече се предлагат подобни палачинки от яйца и овесени ядки и така се заражда идеята за пакетирани и вакуумирани пресни, здравословни и стойностни храни – ръчно приготвени по здравословна рецепта!

По същото време Венци се запознава с Константин Паскалев (Тути) - един от най-успешните български състезатели по класически културизъм и съотборник на Елица. По това време той управлява и една от най-престижните фитнес зали в България. Така от среща на среща, покрай темите за фитнес и диети, които постоянно дискутират, Венци споделя идеята си, че търси човек, с когото да реализират нещо концептуално ново, което не се предлага на пазара на хранителни фитнес продукти. Тути взима решение без да се замисля и се впуска с тях в това лудо начинание!

Скоро след това Елица прави първите Кето бонбони, подобни на прочутите “Рафаело”, но без вредната захар и консерванти и те бързо стават безапелационен хит във фитнес средите. Не след дълго се появява и втори вкус – шоколадов!

Така двете идеи за палачинки и хапки тръгват ръка за ръка, защото те не са поредните протеинови барове, “здравословни” сандвичи или бисквити. Те са нещо различно от всичко, което се предлага на българския пазар – балансирани по вкус, стойност и качество продукти, подходящи за всяка възраст!

С много любов, хъс и желание, скоро мечтата е почти сбъдната – напълно оборудван, с най-висок клас машини, цех за собствено производство на палачинки и хапки. Изцяло според изискванията на БАБХ, помещенията се разширяват и пренареждат, до изграждане на база по “Европейски стандарт”. След цяла година труд и много усилия, една идея се превръща от мечта в реалност –здравословни храни с перфектен вкус, по собствена рецепта, произведени от най-качествените съставки и в практични опаковки, които ги правят удобни за консумация по всяко време в забързаното ежедневие!

Какво е FiTTY?

След годината на изграждане и получаване на сертификати, изследвания и разрешителни, екипът ни се сблъска с много препятствия, психически натиск и един стръмен, труден и трънлив път. Започнахме работа, но нещата не вървяха по план. Финансовата част беше една от най-трудните и колкото повече се доближавахме до финалната цел и нейната реализация, толкова повече разходите се увеличаваха. Рекламата беше тема, за която не говорехме много, главно поради финансови причини, а и всички бяхме сигурни и уверени в успеха на идеята. Знаехме, че произвеждаме наистина пълноценна и качествена прясна храна и се надявахме, че ще бъде оценена бързо от хората и ще растем органично. Факт е, че всички, които опитваха от продуктите ни ги харесваха, но скоро стана ясно, че за да достигнат продуктите ни до по-голям брой хора и да променят начина им на живот, е необходима мащабна реклама.

Така, в период на застой в продажбите и предстоящи трудни решения, Тути, споделя за трудностите си пред свой приятел и клиент от фитнес залата – Алекс. Заинтригуван от идеята и душата, която носи историята ни и като активен човек, водещ здравословен начин на живот, той постепенно се убеждава, че иска да е част от това начинание и става равноправен партньор!

За да започнем заедно да пишем новата си обща история, ребрандирахме всичко и се роди новото име: “FiTTY”! FiTTY“, обаче, не е само име:

“FiTTY” има история!

“FiTTY” носи душа!

“FiTTY“ е сбъдната мечта!

“FiTTY“ е нашата любов към Вас!

 

“FiTTY“ е послание - здравословното вече е вкусно!

TOP