fbpx

СЪЗДАЙТЕ ПРОФИЛ

Често задавани въпроси

1.

Как да съхраняваме продуктите на Fitty?

Както знаете, всички продукти FiTTY са пресни, приготвени без консерванти и подобрители.

Поради тази причина е важно те да се съхраняват в хладилници, за да запазят своята трайност и полезни съставки за посочения срок на годност, върху всяка кутийка.

Препоръчваме консумация най-много 24 ч. след отваряне.

2.

Подходящи ли са продуктите за бременни и кърмачки?

Нашите продукти съдържат само и единствено полезни и здравословни съставки. Това ги прави подходящи както за бременни и кърмачки, така и за всички хора, които желаят да променят начина си на живот чрез пълноценно и балансирано хранене.

3.

Мога ли да консумирам протеиновите палачинки, ако спазвам хранителен режим?

Разбира се. Протеиновите палачинки са богати на полезни вещества, които не само не пречат на хранителния ви режим, но и са в негова полза. Освен това, са много вкусни и ще задоволят желанието ви за нещо сладко.

4.

Могат ли да ми помогнат продуктите на Фити да отслабна?

Консумирани в умерени количества нашите продукти са подходящи за намаляване на телесната маса и оформяне на силуета. Причината за благоприятния ефект върху човешкия организъм е наличието на натурални съставки и отсъствието на добавена захар.

5.

Начин на доставка?

Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт в рамките на 48 ч. Съветваме клиентите си да взимат пратките си в деня на доставка, тъй като преседяването на продуктите в складовете на доставчика може да има неблагоприятен ефект за качеството на продуктите.

TOP