fbpx

СЪЗДАЙТЕ ПРОФИЛ

Кои сме ние?

Нашият бизнес започна развитието си като резултат от едно дългогодишно приятелство, което прерасна в нещо много повече. Вдъхновени от своите мечти и идеи, ние решихме да създадем продукт, който няма аналог на пазара. Мотивираха ни много неща, но едно от най-значимите е, че искаме да пресъздадем своите знания за здравословното хранене в иновативни продукти. 

Мисия

Нашата мисия е да разбием клишето, че здравословната храна е безвкусна и да мотивираме не само активно спортуващите, но и активните в ежедневието си хора да обръщат по-голямо внимание на храната, която консумират. Основната ни цел е свързана и с подрастващите, като искаме да възпитаме у тях правилни хранителни навици още в ранна възраст.

Визията на нашия бранд е мотивирана от нарастващия проблем с наднорменото тегло не само сред възрастните, но и сред подрастващите. Заставаме зад думите „Ти си това, с което се храниш“ и нашата цел е да се стремим към промяна на общоприетите разбирания за здравословното хранене. Ние искаме да демонстрираме, че добрата храна може да бъде едновременно здравословна, с изключителни ползи за организма и не на последно място – вкусна и апетитна.

Изследвайки внимателно пазара на протеинови барове и хапки в България установихме една незаета досега ниша, а именно междинното хранене. Обръщайки по-голямо внимание на основните ни за деня закуска, обяд и вечеря, не забелязваме, че в останалото време, за да заситим глада си, хапваме всевъзможни бързи и нездравословни храни, които за съжаление не ни предоставят необходимите хранителни вещества. Затова решихме да създадем наистина здравословни и полезни продукти, тъй като сами не намираме на пазара такива, които да отговарят на всичките ни високи изисквания за качество и вкус.

За да можем докрай да прецизираме и усъвършенстваме до най-малкия детайл всичко, свързано с продуктовите ни линии, проведохме проучване. Резултатите от него ни помогнаха да минимализираме възможностите за грешка и да създадем такива продукти, които са подходящи не само за фитнес маниаците, но за всички онези хора, които искат да се хранят пълноценно.

На база на допитването установихме, че 42% от анкетираните пропускат едно от основните хранения, а именно закуската. 24% хапват нещо нездравословно в бързината сутрин. Цели 75% от участниците в анкетата са заявили, че си похапват между храненията, защото огладняват много и имат нужда от тонус и енергия, за да завършат успешно деня. Ето защо създадохме продукт, който е подходящ за хапване по всяко време, здравословен е, богат е на полезни съставки, дава енергия и стимулира мисленето.

Резултатите от допитването, което проведохме, ни показват, че огромен процент хора (57%) хапват нещо на работа, без да обръщат внимание как се отразява тази храна на организма им. Затова, нашата основна мисия е коренно да модифицираме хранителните навици на работещите, които прекарвайки цял ден в офиса имат нужда от полезна и вкусна храна, за да бъдат максимално продуктивни и не на последно място – да се чувстват добре.

Нашата цел е да създаваме богат асортимент от продукти, подходящи не само за хората, които спазват хранителен режим, но и за онези, които обичат да похапват вкусни неща между храненията. Затова създадохме удобни, лесни за консумация храни, които винаги ще бъдат под ръка, за да задоволят острия глад в периодите между основните хранения.

TOP